Kedves Lakótársak!

Ezúton tisztelettel és szeretettel meghívok minden Hilltop Lakóparkban lakó lakótársat, gyereket és unokát a Hilltop Juniálisra, amely egyben a Dombtető Lakóegyesület 2018. évi rendes közgyűlése is.

Időpontja: 2018. június 23. napja (szombat) 16 órától ameddig kedvünk van

Helye: Budajenő, Hilltop játszótér és labdajáték pálya területe

(a kényelem érdekében két nagyméretű sátrat is felállítunk)

 

Gyerekprogram (amely már a lakógyűlés előtt megkezdődik):

 

14 órától Ugrálóvár és óriás csúszda a labdajáték-pálya területén, felügyelettel

15 órától Csocsó és léghoki asztalok (felnőttek is használhatják!)

Kézműves játékok, rajzolás, színezés

18 órától Igény szerint szalonnasütés a tűzrakóhelynél

 

Az ugrálóvárnál és az óriás csúszdánál egy-egy személyzetet biztosít a bérbeadó, a kézműves asztalnál egy segítőt biztosít az Egyesület 15 órától 18 óráig.

 

16 óra: Lakógyűlés (közgyűlés) 

A lakógyűlés (közgyűlés) napirendi pontjai:

 

1. Beszámoló a legutóbbi közgyűlés óta eltelt időszak eseményeiről.

2. A 2017. év egyszerűsített éves pénzügyi beszámolója, annak elfogadása.

3. A 2018. év pénzügyi tervének ismertetése és annak elfogadása.

4. Közös ügyeink megbeszélése (a biztonsági kamerarendszer ügye, kutya ügyek, az erős zajt kibocsátó, kereskedelmi forgalmat bonyolító járművek ügye, pl.: Family Frost, fűnyírás hétvégén, a hétvégi pihenés biztosítása, stb.).

 

Abban az esetben, ha a 2017. év egyszerűsített éves pénzügyi beszámolóját, vagy a 2018. évi pénzügyi tervet T. Tagtársunk meg kívánja előzetesen tekinteni, szíveskedjen ez irányú igényét e-mailen jelezni időpont egyeztetés céljából (Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.).

A Juniálison helyben sütött kenyérlángossal (langallóval) kínáljuk meg a kedves Lakótársakat. Az Egyesület a kenyérlángos mellé ásványvizet és üdítőt biztosít. 

Kérjük, hogy a Lakótársak legyenek kedvesek süteményekkel, gyümölccsel, gyümölcslével, vagy egyéb finomságokkal és itókákkal hozzájárulni a Juniális jó hangulatához és kényelméhez. Aki szeretne a lakógyűlés után szalonnát pirítani, legyen szíves az ehhez szükséges nyársat, kenyeret, szalonnát, vagy esetleg hagymát és krumplit hozni. A „tábortűzről” az Egyesület gondoskodik.  

A lakógyűlés után – kedv és igény szerint –kosarazni, focizni, beszélgetni és ismerkedni is lehet egymással. Ragadjuk meg a lehetőséget, hogy kicsit többet megtudjunk egymásról, egy kicsit jobban megismerhessük egymást!  

 

Budajenő, 2018. június 12. napján 

 

Szívélyes üdvözlettel: 

 

Béky Andrea egyesületi elnök
tel.: 30/5100-944

 

"A lakópark facebook csoportjában már közzétettem egy fontos és közérdekű információt, de azok kedvéért, akik nincsenek benne a fb csoportban, ily módon is közreadom: 

Kedves Lakótársak! Megkezdjük a kamerarendszer cseréjét. A projektet Pintyőke Ákos vezeti, aki már évek óta részt vesz a tervezésben, jól ismeri a problémás pontokat és az igényeket. Munkáját Tréki-Tóth Tamás lakótársunk segíti. Sajnos eddig rendre elvéreztünk, vagy a pénzen, vagy a műszaki tartalmon, vagy azon, hogy kezelhetetlenül sokféle megoldási lehetőség merült fel. Remélem, most sikeresek leszünk! A kamerákra szánt egyesületi keret 600ezer forint. Az előzetes tájékozódás szerint ebből az összegből már jól meg lehet oldani a váltást, de természetesen minél többet szánunk rá, annál profibb rendszert tudunk kiépíteni. Aki úgy érzi, hogy külön, célirányos befizetéssel támogatná a magasabb minőségű rendszer kiépítését, kérem juttassa el támogatását az egyesület bankszámlájára: 11702036-20677918-00000000. Ha ilyen támogatási szándék van, kérem a kedves Lakótársat, jelezze nekem lehetőség szerint március 4. napjáig telefonon, hogy milyen összeget és mikor tud átutalni, mert akkor a költségvetésben ezt figyelembe tudjuk venni. Kérem, hogy aki személyesen szeretne részt venni a kamerarendszer cseréjének projektjében vagy olyan munkája/összeköttetése van, amelynek segítségével profibb/olcsóbb eszközöket sikerülne beszerezni, jelentkezzen nálam telefonon (06 30 51 00 944) legkésőbb március 4. napjáig.

Köszönettel: Béky Andi 

 

Kedves Lakótársak! A kamerarendszer cseréjéhez az anyagi/tevőleges felajánlásokat legkésőbb március 8-ig várjuk, így négy nappal meghosszabbítottuk a határidőt. A fb bejegyzést több mint nyolcvanan látták itt a csoportban, szerintem ez elég legitimáció és egymásnak is átadhatjátok az információt, ha tudjátok valakiről, hogy nem fb-ozik, de a projekt valószínűleg érdekelné, vagy nyújtana támogatást. Minden segítő szándéknak örülünk, köszönjük szépen, ha valaki adakozik, vagy a segít a munkában! A műszaki részleteket nem fogjuk itt, a fb-on közzétenni, mert egyrészt nem szerencsés, másrészt parttalan vitákat indítana el. Akit érdekelnek a konkrét részletek, megtalálja Ákost a közvetlen tájékozódás érdekében. A postaládás értesítést hosszú évek után megszüntettem, mivel a Hilltopon az a szokás, hogy egy héten egyszer ürítjük a postaládát, vagy még ritkábban. A postaládás értesítés különben is drága és túlzottan időigényes, nem is hisztitek mennyi időm elment vele az X év alatt. Kiteszem az infókat az Egyesület honlapjára és a sorompón jelezni fogom, hogy "fontos információ a honlapon". Azt gondolom, így már valóban mindenki képben lesz. B. A.”

 

 

Béky A.

 

 

Kedves Lakótársak! 

Ezúton tisztelettel és szeretettel meghívok minden Hilltop Lakóparkban lakó lakótársat, gyereket és unokát a Hilltop Juniálisra, amely egyben a Dombtető Lakóegyesület 2017. évi rendes közgyűlése is.

Időpontja:       2017. június 18. napja (vasárnap) 16 órától ameddig kedvünk van
Helye:             Budajenő, Hilltop játszótér és labdajáték pálya területe
(a kényelem érdekében két nagyméretű sátrat is felállítunk)

Gyerekprogram:

16.00-16.30 óra          Gyülekezés.
16.30-17.30 óra          A Napvirág zenekar koncertje (www.napviragzenekar.hu)
17.30-18.30 óra          Játék, zene, tánc, sportvetélkedők.

 A gyerekek foglalkoztatását 18.30-ig biztosítjuk.


17.30 óra : Lakógyűlés (közgyűlés)

A lakógyűlés (közgyűlés) napirendi pontjai: 

1.         Beszámoló a legutóbbi közgyűlés óta eltelt időszak eseményeiről.
2.         A 2016. év egyszerűsített éves pénzügyi beszámolója, annak elfogadása.
3.         A 2017. év pénzügyi tervének ismertetése és annak elfogadása.
4.         Közös ügyeink megbeszélése (kertészeti tervek, a biztonsági kamerarendszer ügye, kutya ügyek, közlekedési szabályok a lakóparkban, egyebek).

Abban az esetben, ha a 2016. év egyszerűsített éves pénzügyi beszámolóját, vagy a 2017. évi pénzügyi tervet T. Tagtársunk meg kívánja előzetesen tekinteni, szíveskedjen ez irányú igényét e-mailen jelezni időpont egyeztetés céljából (Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.).

A Juniálison helyben sütött kenyérlángossal (langallóval) kínáljuk meg a kedves Lakótársakat (www.kemenceslangos.hu). Az Egyesület a kenyérlángos mellé ásványvizet és üdítőt biztosít

Kérjük, hogy a Lakótársak legyenek kedvesek süteményekkel, gyümölccsel, gyümölcslével, vagy egyéb finomságokkal és itókákkal hozzájárulni a Juniális jó hangulatához és kényelméhez.

A lakógyűlés után – kedv és igény szerint – lehet kosarazni, focizni, beszélgetni és ismerkedni egymással. Végre újra itt a lehetőség, hogy ne csak a kocsiból lássuk egymást és integessünk egymásnak! J


Budajenő, 2017. június 6. napján

Szívélyes üdvözlettel:

Béky Andrea
egyesületi elnök
tel.: 30/5100-944

Október 29-én, szombaton este, 18 órától a játszótér és a labdajátékpálya közötti területen

Halloween-váró bulit csapunk!

Hozd el a kifaragott tököket és kiválasztjuk a legszebbet ( legijesztőbbet… )! A nyertes rémisztő ajándékot kap!

A kifaragott és kivilágított tököket közösen helyezzük el a Hilltop különböző pontjain és kiválasztjuk a tök-gyújtogatókat, akik minden este meggyújtják majd a gyertyákat a tökökben.

Hozzatok sült gesztenyét, sütőtököt ( megsütve ), egyéb finomságokat és forralt bort, teát, gyümölcslevet, hogy vidáman teljen az idő! 

A Halloween bulira minden Hilltopon lakó gyereket, felnőttet, családtagot, unokát, szülőt, nagyszülőt szeretettel várunk!

Dombtető Lakóegyesület 

 

Örömmel és köszönettel vettük, hogy a Hilltop Lakóparkban megkezdődött a közvilágítás korszerűsítése. 

Tekintettel arra, hogy a közvilágítás működését, illetve a működés anomáliáit mi, az itt lakók észleljük közvetlenül, az alábbiakról szeretném Önt tájékoztatni. 

A felszerelt led égők sajnálatosan rendkívül szakaszosan világítják meg a járdát és két lámpa között gyakorlatilag mindenhol maradt egy 30-40 m hosszúságú koromsötét szakasz. Ez rendkívül zavaró és balesetveszélyes is. Tájékozódásunk szerint a terv az volt, hogy a lámpatestek meghosszabbításra kerülnek és így kerül felszerelésre a világítótest. Ez nem történt meg, a lámpatestek a korábban kialakított térvilágítás szerinti magasságra nyúlnak fel jelenleg is, ezért alakulhatott ki ez a probléma. 

Tudjuk, hogy a közvilágítás korszerűsítését végző kivitelező jelenleg is a faluban dolgozik, ezért kívánunk időben szólni, hogy a fentiekben jelzett hibát a műszaki átadás-átvétel előtt ki lehessen javíttatni a kivitelezővel. Kérjük, hogy T. Polgármester Úr lehetőség szerint szíveskedjen személyesen meggyőződni arról, amit a fentiekben leírtunk.

 

Szíves azonnali intézkedésében nagyon bízunk!

  

Őszinte tisztelettel:

Béky Andrea
Dombtető Lakóegyesület elnök

  

................................................

 

 

Fel

...........................................................................................
Dombtető Lakóegyesület © 2015