Kedves Lakótársak!

Ezúton tisztelettel és szeretettel meghívok minden Hilltop Lakóparkban lakó lakótársat, gyereket és unokát a Hilltop Juniálisra, amely egyben a Dombtető Lakóegyesület 2018. évi rendes közgyűlése is.

Időpontja: 2018. június 23. napja (szombat) 16 órától ameddig kedvünk van

Helye: Budajenő, Hilltop játszótér és labdajáték pálya területe

(a kényelem érdekében két nagyméretű sátrat is felállítunk)

 

Gyerekprogram (amely már a lakógyűlés előtt megkezdődik):

 

14 órától Ugrálóvár és óriás csúszda a labdajáték-pálya területén, felügyelettel

15 órától Csocsó és léghoki asztalok (felnőttek is használhatják!)

Kézműves játékok, rajzolás, színezés

18 órától Igény szerint szalonnasütés a tűzrakóhelynél

 

Az ugrálóvárnál és az óriás csúszdánál egy-egy személyzetet biztosít a bérbeadó, a kézműves asztalnál egy segítőt biztosít az Egyesület 15 órától 18 óráig.

 

16 óra: Lakógyűlés (közgyűlés) 

A lakógyűlés (közgyűlés) napirendi pontjai:

 

1. Beszámoló a legutóbbi közgyűlés óta eltelt időszak eseményeiről.

2. A 2017. év egyszerűsített éves pénzügyi beszámolója, annak elfogadása.

3. A 2018. év pénzügyi tervének ismertetése és annak elfogadása.

4. Közös ügyeink megbeszélése (a biztonsági kamerarendszer ügye, kutya ügyek, az erős zajt kibocsátó, kereskedelmi forgalmat bonyolító járművek ügye, pl.: Family Frost, fűnyírás hétvégén, a hétvégi pihenés biztosítása, stb.).

 

Abban az esetben, ha a 2017. év egyszerűsített éves pénzügyi beszámolóját, vagy a 2018. évi pénzügyi tervet T. Tagtársunk meg kívánja előzetesen tekinteni, szíveskedjen ez irányú igényét e-mailen jelezni időpont egyeztetés céljából (Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.).

A Juniálison helyben sütött kenyérlángossal (langallóval) kínáljuk meg a kedves Lakótársakat. Az Egyesület a kenyérlángos mellé ásványvizet és üdítőt biztosít. 

Kérjük, hogy a Lakótársak legyenek kedvesek süteményekkel, gyümölccsel, gyümölcslével, vagy egyéb finomságokkal és itókákkal hozzájárulni a Juniális jó hangulatához és kényelméhez. Aki szeretne a lakógyűlés után szalonnát pirítani, legyen szíves az ehhez szükséges nyársat, kenyeret, szalonnát, vagy esetleg hagymát és krumplit hozni. A „tábortűzről” az Egyesület gondoskodik.  

A lakógyűlés után – kedv és igény szerint –kosarazni, focizni, beszélgetni és ismerkedni is lehet egymással. Ragadjuk meg a lehetőséget, hogy kicsit többet megtudjunk egymásról, egy kicsit jobban megismerhessük egymást!  

 

Budajenő, 2018. június 12. napján 

 

Szívélyes üdvözlettel: 

 

Béky Andrea egyesületi elnök
tel.: 30/5100-944

 

Fel

...........................................................................................
Dombtető Lakóegyesület © 2015